Familjelördagar på CIK

 

Nu startar vi konceptet familjelördagar på CIK! På lördagar under våren sker olika aktiviteter för familjer. Kom och delta i bildverkstad, se bio eller ta del av scenkonstföreställningar!

 

I bildverkstaden träffar ni bildpedagogen Bahar Batu. Varje tillfälle har ett eget tema och Bahar erbjuder både lättare och svårare uppdrag för de som deltar. Passar alla åldrar!

 

Dansföreställningen Marmelad har turnerat världen över och kommer nu äntligen till Knivsta! Vad kan marmelad vara? Tillsammans med publiken utforskar dansarna världen genom kropp, öga, känsla och smak. Föreställningen passar från 2 år.

 

I familjebion visas kritikerrosade filmer med klassiska karaktärer så som Scooby-Doo och Dumbo. Alla filmer har åldersgränsen 7 år men kan ses av yngre barn om du som medföljande vuxen tror att det fungerar. Ni får gärna ta med er något gott att snaska på i mörkret! Undvik gärna allt för prassliga saker för övriga biotittares skull.

 

Clownen Mannes föreställning ”Äntligen här!” passar hela familjen och bjuder på både såpbubblepoesi och bananskalsbasket.

 

För mer information och biljetter klicka här.

 

Välkomna!

 

4 mars – Bildverkstad

11 mars – Bildverkstad – Inställt pga sjukdom

18 mars – Bio: Scooby-Doo och Kurage, Den hariga Hunden

25 mars – Dans: Marmelad

1 april – Bio: Dumbo

15 april – Teater: Clownen Manne – Äntligen här!

22 april – Bio: Spirit – Vild och fri

6 maj – Bildverkstad