Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Soppköket: Konstvandring och samtal med Anette Wixner

1 december, 2022, 17:30 - 20:00

100kr

 

I höst drar vi igång Soppköket på CIK för dig som är nyfiken på olika slags kultur och vill äta gott i sällskap med andra.

Kulturstrateg och konstvetare Jon Hulander tar med oss på en konstvandring i CIK och visar verk från konstsamlingen men även de konstnärliga gestaltningarna i huset. Efter konstvandringen sker ett samtal med Knivstakonstnären Anette Wixner i hennes tillfälliga utställning i stjärnvalvet.

”Jag kommer att visa både måleri och träskulptur på min utställning. Mitt arbete skildrar oftast direkt det som engagerar mig för tillfället och jag tänker mycket på hur vi människor beter oss mot varandra och hur vi behandlar vår natur. Jag kommer att berätta om hur mitt skapande började och hur det utvecklats under de dryga 30 år som jag varit yrkesverksam konstnär. ”

Program
17.30 Soppköket öppnar. Kvällens soppa: Havets soppa. Vegetariskt alternativ finns.
18.30 Konstvandringen startar.

Biljettpris
100 kr inkl. soppa, hembakt bröd samt te eller kaffe.

Om Soppköket

På torsdagskvällar kan du värma dig med en ångande mustig soppa med hembakt bröd för att sedan se och diskutera en bra film, gå en guidad konstvandring i huset, möta konstnärer i deras utställning där de berättar och samtalar om sin konst eller varför inte lyssna på ett rockigt bluesband eller nyskapande och rutinerad folkmusik med Väsen Duo? Soppköket är mat för alla sinnen!

Köp biljett

Detaljer

Datum:
1 december, 2022
Tid:
17:30 - 20:00
Kostnad:
100kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

Knivsta Kommun