Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Povels naturbarn

19 november, 2023, 19:00

150 kr – 325 kr

 

Povels Naturbarn – en personlig minishow! Några av Povel Ramels mest omtyckta texter och melodier framförs av syskonen Lotta och Mikael Ramel samt Backa Hans Eriksson.

Två av de mest självklara Povel-kännarna, dottern Lotta Ramel (skådespelare och regissör) och sonen Mikael Ramel (musiker och musikterapeut) visar med råge att det artistiska äpplet inte fallit långt från trädet. Mästarens underfundiga ordmakeri och härliga melodier utgör grunden men de sätter också sin egen prägel på föreställningen när de knäpper upp Rameltexter och melodier. Allt väl uppbackat av basisten Backa Hans Eriksson. Alla tre har arbetat tillsammans med Povel Ramel i ett flertal produktioner.

Man kan skriva kilometervis om Povel Ramels betydelse i svensk musik- och nöjeshistoria, om alla stjärnor han tänt. ”Alla har vi krupit fram mellan Povel Ramels framtänder”, som Gösta Ekman sa. Och Tage Danielsson uttryckte det så här: ”Povels musikaliska härnadståg mot cynisk idiotmusik och dålig kvalitet är ett kulturpolitiskt storverk”. Andra säger att han skrivit många av de genialaste, roligaste och mest omtyckta sångerna vi har.

Biljettpris:

Ord.pris 325 kr

Scenpass 250 kr

Barn och ungdom (12 – 18 år) 150 kr

Barn 0-11 år, kostnadsfritt

Balkong och sidobalkong 150 kr

Arrangeras av Knivsta Riksteaterförening

Köp biljett

Detaljer

Datum:
19 november, 2023
Tid:
19:00
Kostnad:
150 kr – 325 kr
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , ,

Plats

Scenen
Parkvägen 31 A
Knivsta, Knivsta 74175
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Knivsta Riksteaterförening
E-post
eva@trifiden.se