Laddar Evenemang

Alla Evenemang

Musse & Helium siktar mot stjärnorna

Två möss som heter Musse och Helium i jacka med korslagda armar.

2 november, 14:00 - 14:45

320 kr

 

De älskade mössen Musse & Helium presenterar en interaktiv show fylld med originalmusik och dans.

Musse & Helium, vars charm har erövrat både Sveriges och Norges hjärtan, är stolta över att presentera sin storslagna höstturné 2024, ”Musse & Helium, siktar mot stjärnorna 2024”.

Efter att ha introducerat barn och vuxna för första gången för Musse & Heliums fantasifulla värld genom boken ”Mysteriet med hålet i väggen” 2018, skriven av författaren Camilla Brinck, har de sedan dess erövrat Nordens hjärtan med sina kapitelbok-serier, bilderböcker och pysselböcker. Med över 3,8 miljoner sålda böcker är det tydligt att Musse & Heliums värld har blivit en älskad del av många hem.

Efter en enastående framgång förra hösten, där de genomförde 24 shower och sålde över 12 000 biljetter på rekordtid, är Musse & Helium redo att fortsätta erbjuda en oöverträffad underhållning för barn och familjer runt om i landet. Deras live-show är mycket mer än en vanlig teaterföreställning – det är en 45-minuters interaktiv upplevelse där barnen bjuds in att delta i äventyret när Musse & Helium följer sin dröm att bli popstjärnor och uppträder på en talangjakt. Med enastående originalmusik, omgjorda klassiker och energifylld dans, garanteras publiken en magisk stund som kommer att skapa minnen för livet.

Musse & Heliums föreställning är utformad för att locka till skratt, spänning och kreativt engagemang hos barn i alla åldrar. Genom att kombinera berättande, musik och interaktivitet skapar de en atmosfär där varje barn känner sig som en del av showen, vilket ger en upplevelse som är både unik och oförglömlig.

Efter varje föreställning får alla chansen att träffa Musse & Helium personligen i en Meet n Greet-session, där kan barnen ta bilder och få en varm kram från sina favoritmöss.

Med miljoner views på Youtube och miljoner lyssningar på Spotify, har Musse & Helium inte bara erövrat bokhyllorna utan även digitala plattformar. Genom att åka ut på turné med Musse & Helium, får alla läsare & lyssnare möjlighet att bli en del av Musse & Heliums fantastiska värld på riktigt.

Efter varje föreställning erbjuds en Meet´n Greet-session för barnen att träffa Musse & Helium personligen.  

 

Tid: 14:00 + Meet & Greet. (Show 45 minuter). Insläpp öppnar 30 minuter innan.

Biljettpris: 320 kr + förköp för alla. Alla i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knät.

Observera att biljetterna till Musse & Helium siktar mot stjärnorna släpps på fredag 31 maj kl. 10.00

För frågor om biljetter kontakta Tamara Gonzalez
Telefon: 070-400 68 98
E-post: info@mhmusic.se

Köp biljett

Detaljer

Datum:
2 november
Tid:
14:00 - 14:45
Kostnad:
320 kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,

Plats

Scenen
Parkvägen 31 A
Knivsta, Knivsta 74175
+ Google Map
Visa Plats-webbplats