Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Filmklubben: Comedy Queen (2022)

5 maj, 2023, 19:00

60 kr

 

OBS! Evenemanget är inställt

 

13-åriga Sasha har bestämt sig för att bli ståuppkomiker. Mest av allt vill hon få sin pappa att skratta, som gråter i duschen när han tror att ingen hör. Hemma påminner allt om mamma som inte längre lever och bakom ögonen bränner de livsfarliga tårarna. Men Sasha vägrar gråta. I hemlighet skriver hon en lista på allt hon måste göra för att överleva sorgen: raka av sig håret, sluta läsa böcker, tacka nej till världens gulligaste hundvalp och framförallt, bli en Comedy Queen.

Biljetten kan du förköpa trippus.net/filmklubb eller på plats och kostar 60 kr.

 

Filmklubb för unga som är 11-13 år

Under fyra tillfällen i vår visas filmer på fredagskvällar på CIK. Filmerna är en del av filmklubben för unga i åldern 11-13 år. Den som är medlem i klubben har en garanterad plats på alla filmer som visas under terminen och har möjlighet att påverka filmutbudet i filmklubben i framtiden.

 

Medlemskap

Ett medlemskap kostar 150kr/termin och då får du ett personligt medlemskort där alla visningar ingår och andra roliga erbjudanden. Medlemskapet bokar du här: trippus.net/filmklubb

 

För icke-medlemmar

Även du som inte är medlem kan boka biljett till enskilda filmer i mån om plats. Det kostar 60kr/biljett och visningstillfälle och du måste vara minst 11 år för att kunna delta.

Biljetter och medlemskap

Detaljer

Datum:
5 maj, 2023
Tid:
19:00
Kostnad:
60 kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Scenen
Parkvägen 31 A
Knivsta, Knivsta 74175
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Knivsta Kommun