Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ATELJÉN: Konstutställning 15 april till 5 maj

15 april - 5 maj

Fri entré

 

ATELJÉN: Konstutställning med start 15 april

 

”Ateljén” är ett konstprojekt som drivs på en boendeverksamhet i Uppsala (LSS/socialpsykiatri). Projektet erbjuder deltagare möjlighet att delta i gemensamt skapande med olika material och varierande teman tre till fyra gånger varje vecka med handledning av Ásta och Catrin, som båda arbetar som boendestödjare på verksamheten. Ásta är utbildad konstnär och är projektansvarig och handleder inom bildkonst och skulptur och Catrin är utbildad sömmerska och har ger handledning inom textilkonst.

Projektets syfte är att ge deltagarna möjlighet att utforska sin kreativitet och att skapa en meningsfull gemenskap där alla delar med sig av sin skaparglädje. Projektet startades under slutet av 2022 och under 2023 hade ”Ateljén” två utställningar i Uppsala kommun – i Gottsunda Centrum och på Stadsbiblioteket under Kulturveckan.

I år, 2024, kommer konstnärerna i ”Ateljén”-gruppen att visa upp sin konst i fyra kommuner inom Uppsala län, med start i Knivsta och fortsätter sedan med utställningar i Östhammar, Tierp, Enköping och under två tillfällen i Uppsala (Kulturnatten & Kulturveckan).

Utställningen visas i Stjärnvalvet, Knivsta Centrum för idrott och kultur mellan 15 april och 5 maj.

Välkommen!

 

För mer information och frågor kring Ateljén eller kommande utställningar, kontakta Ásta på asta.gudmundsdottir@uppsala.se

Detaljer

Start:
15 april
Slutar:
5 maj
Kostnad:
Fri entré
Evenemang Kategori:

Plats

Stjärnvalvet
Parkvägen 31 A
Knivsta, Knivsta 74175
+ Google Map
Telefon
018 - 34 76 44